Skip Navigation Links

16 січня 2012 року відбулось чергове засідання Ректорату університету. Головував на засіданні в.о.ректора університету Співаковський О.В.

17 січня 2012 р.

На засіданні обговорювався ряд питань, частина з яких потребує роз’яснення і ознайомлення викладачів, співробітників і студентів університету, а інші вирішення найближчим часом.

Зокрема, в.о.ректора університету Співаковський О.В. проінформував членів ректорату про фінансово-економічне становище ВНЗ станом на 16 січня 2012 року. Наголосив, що станом на  січень 2012 року фонд заробітної плати університету перевищує його прибуткову частину, підкреслив, що щомісячний дефіцит бюджету університету становитиме 2,4 млн. грн. Співаковський О.В. задля виходу із фінансово-економічної ситуації що склалася в університеті, запропонував ряд заходів, серед яких першочерговим визначив оптимізацію штатних одиниць в університеті, суворий контроль за об’єктивним оцінюванням якості знань студентів денної та заочної форм навчання під час зимової заліково-екзаменаційної сесії. Головний бухгалтер університету Ванькова І.Д.  звернула увагу присутніх на Постанові Кабінету Міністрів України від 11 січня 2012 р. N 10  «Про підвищення оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», зазначивши, що у штатному розписі  з 1 січня,  1 квітня,  1 липня, 1 жовтня і 1 грудня 2012 р. збільшуватимуться посадові оклади (тарифні ставки) працівників. Підтримала запропоновані в.о.ректора Співаковським О.В. заходи задля виходу із фінансово-економічної ситуації що склалася в університеті.

Проректор з наукової роботи Федяєва В.Л. проінформувала присутніх про стан наукової діяльності ВУЗу, проаналізувала подачу наукових робіт студентів факультетів на Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт. Проректор з навчальної та науково-педагогічної роботи Тюхтенко Н.А. довела до відома присутніх інформацію про хід проведення зимової заліково-екзаменаційної сесії, висвітлила питання щодо ліцензування окремих напрямів підготовки та спеціальностей. Проректор з соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Кузнецов С.В. ознайомив присутніх з результатами  роботи щодо розробки процедури проведення анонімного електронного опитування студентів університету, звернув увагу присутніх на проведенні 15.02.2012 року Чемпіонату КВК університету. Проректор з матеріально-технічного розвитку та інфраструктури Логвиновська Т.А. проінформувала присутніх про стан використання комунальних послуг в розрізі видів споживчих послуг та об’єктів ХДУ.

Проректор  з матеріально-технічного  розвитку  та інфраструктури Логвиновська Т.А. доповіла про стан будівельно-ремонтних робіт та техніки безпеки у новоствореній «Кафедрі харчування», підкреслила що відкриття вищезазначеного об’єкту відбудеться пізніше запланованих строків.

Члени ректорату ухвалили взяти інформацію до відома, ознайомити з нею викладачів, співробітників та студентів університету, підтримали запропоновані в.о.ректора      Співаковським О.В. заходи задля виходу із фінансово-економічної ситуації що склалася в університеті 

Опублікувати на Twitter Опублікувати на  Facebook Опублікувати на LinkedIn telegram viber

Можливості: Версія для друкуВерсія для друку Відправити другуВідправити другу