Skip Navigation Links

Переможця шоу «Х-фактор» Віктора Романченка зустрічали у рідному ВУЗі квітами та компліментами

 В.о. ректора Олександр Співаковський особисто привітав викладача Херсонського державного університету Віктора Романченка із перемогою у співочому шоу «Х-фактор». Після участі у наймасштабнішому конкурсі Віктор Романченко повернувся до ХДУ аби привітатися із керівництвом свого ВУЗу та факультету, подякувати за розуміння, із яким поставилися колеги до відсутності викладача, та обговорити плани на майбутнє.

12 січня 2012 р.

Зустрічали переможця у рідному ВУЗі квітами та компліментами. Привітавши Віктора, Олександр Співаковський заспокоїв побоювання викладача: ВУЗ зберігав за Віктором місце роботи протягом тривалої відсутності і надалі буде радий бачити Романченка під своїм дахом.

– Ми розуміємо прагнення і право кожної людини змінити своє життя на краще. А Віктор Дмитрович – безперечно талановита людина, гідна найкращих відзнак у професійному та артистичному сенсі. Університет пишається ним, завжди підтримуватиме і чекатиме, – сказав в.о. ректора.

У словах подяки викладач зізнався, що підтримку колег він відчував навіть на відстані і завжди щасливий повертатися до рідного університету.

Виборовши перемогу на шоу, Віктор Романченко довів: Херсонський державний університет не лише один з найпотужніших ВУЗів на Півдні України, що готує кращих фахівців, але й колиска талантів, захоплюються якими не лише колеги і друзі, а й ціла держава.

Опублікувати на Twitter Опублікувати на  Facebook Опублікувати на LinkedIn telegram viber

Можливості: Версія для друкуВерсія для друку Відправити другуВідправити другу