Skip Navigation Links

Херсонщині дуже потрібні педагоги - начальниця облуправління освіти та науки

Під час останнього візиту до Херсонського державного університету начальниця управління освіти та науки ХОВА Тетяна Юшко поспілкувалася з колективом освітнього закладу.

 

16 квітня 2024 р.

Тетяна Юшко подякувала освітянам ХДУ за мужність та витримку. Вона також наголосила, що працювати на два офіси, зберігати колектив, об’єднувати – це дуже складно, але, не дивлячись на це, спільнота університету тримається разом.

Університету вона побажала, аби контингент студентів на усіх спеціальностях тільки зростав, оскільки зараз, за її словами, потреба є в фахівцях всіх галузей, включно з освітянською та медичною. І додала про гостру потребу в освітянах по всій країні.

“На жаль, у закладах освіти майже всієї України дуже багато вакансій, педагогічних працівників дійсно не вистачає. Тому, думаю, що ми маємо взяти це собі на озброєння!”, – зазначила Тетяна Юшко.

А це означає, що у випускників ХДУ не буде проблем із працевлаштуванням. Особливо їх чекають у рідній Херсонщині, і, звичайно, у інших регіонах України.

Зазначимо, що Тетяна Юшко не вперше зустрічається з колективом ХДУ, разом з управлінням освіти і науки ХОДА ми маємо спільний проєкт – відкрили та підтримуємо роботу освітянського пункту незламності.

 Прецентр ХДУ

Опублікувати на Twitter Опублікувати на  Facebook Опублікувати на LinkedIn telegram viber

Можливості: Версія для друкуВерсія для друку Відправити другуВідправити другу