Skip Navigation Links

Конкурсна комісія ХДУ надала рекомендації щодо заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників

18 квітня у Херсонському державному університеті відбулося засідання конкурсної комісії. Захід пройшов під головуванням ректора ХДУ Олександра Співаковського. Долучилися перший проректор, проректори та керівники профільних відділів.

 

18 квітня 2024 р.

“Зберігаємо та підтримуємо академічну спільноту – це наша філософія і це те, що закладено у Стратегії розвитку Херсонського державного університету на 2023-2027 роки. Саме з цього виходили сьогодні під час засідання конкурсної комісії, розглядаючи кандидатури науково-педагогічних працівників, які подали документи для участі у конкурсі на заміщення вакантних посад.

Ми всі зацікавлені у тому, щоб репутація та рейтингові позиції нашого університету укріплювались. Це можливо лише у разі спільної роботи, адже результат кожного конвертується у загальне рейтингове місце ХДУ”, – зазначив ректор ХДУ Олександр Співаковський.

Загалом конкурсна комісія розглянула кандидатури 15 представників університету, які подали документи для участі у конкурсі на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників.

Під час обговорення претендентів члени комісії брали до уваги бали за розділами:

– науково-дослідницька робота і міжнародна діяльність;

– науково-організаційна діяльність і організаційно-мистецька діяльність;

– оприлюднення результатів діяльності;

– освітня діяльність;

– соціально-гуманітарна робота;

– науково-педагогічний потенціал;

– рейтингові показники;

– опитування здобувачів у ХДУ-24.

Надалі були запропоновані терміни укладання контрактів, враховуючи не лише бали за вищезазначеними показниками, а й ті адміністративні функції, які кандидати виконують на факультетах.

Також можливість висловити думки чи пропозиції щодо запропонованої кількості років контракту мали декани факультетів та завідувачі кафедр.

Надалі рекомендації конкурсної комісії будуть розглянуті на засіданнях вченої ради ХДУ та вчених рад факультетів.

Пресцентр ХДУ

Опублікувати на Twitter Опублікувати на  Facebook Опублікувати на LinkedIn telegram viber

Можливості: Версія для друкуВерсія для друку Відправити другуВідправити другу