Skip Navigation Links

ХДУ впевнено тримає курс на цифровізацію та сучасні освітні технології

23 квітня в івано-франківському офісі Херсонського державного університету ректор Олександр Співаковський та директор ТОВ «ЕДПРО ДИСТРИБЮШН» Юрій Табачин підписали договір про співпрацю.

24 квітня 2024 р.

"Ми будуємо систему, яка базується на глибокій внутрішній мотивації учасників академічної спільноти. Нас надихають інновації, цифрові технології, тому ми у постійному русі уперед. Це дуже важливо, адже працювати вимушені в умовах відірваності від території, розпорошеності колективу, інших викликів, які надходять із зовнішнього середовища. Знаходимось у постійному пошуку балансу.

Цей договір дає нам абсолютно новий інструментарій, що дозволить нам вдосконалюватись, бути сучасними під час підготовки нової генерації вчителів та відповідно й молоді", – наголосив Олександр Співаковський.

З першої зустрічі-презентації обладнання компанії пройшло півтора місяці. За цей час представники трьох факультетів ХДУ мали змогу тестувати інтерактивної панелі EdPro, набори для лабораторних та демонстраційних досліджень з електрики та магнетизму, електронні підручники та контенту.

"Відгуки схвальні, наші викладачі вмотивовані працювати з таким обладнанням, тож університет долучається до спільноти амбасадорів інноваційних продуктів компанії EdPro.ua. Будемо навчатись та навчати інших.

До речі, пан Юрій нещодавно завершив курс в Оксфорді, тому, як він сам визнав, зараз він перебуває у стані трансформації свого сприйняття процесів, які відбуваються в українській освіті. Підтверджує, що курс на цифровізацію та сучасні освітні технології, який ми взяли, - в тренді.

Співпраця, яка народжується сьогодні – це розуміння необхідності якісних змін. Зміни творять вмотивовані люди! Вірю у наші команди", – зазначив ректор.

Пресцентр ХДУ

Опублікувати на Twitter Опублікувати на  Facebook Опублікувати на LinkedIn telegram viber

Можливості: Версія для друкуВерсія для друку Відправити другуВідправити другу